Пошук

Щодо ситуації у Давидівській ОТГ...

Дата: 29.04.2020 22:59
Кількість переглядів: 510

Щодо ситуації у Давидівській ОТГ

За повідомленням в.о. головного державного санітарного лікаря Львівської області від 29.04.2020 виявлено епідеміологічне вогнище на території Давидівської ОТГ. Загальна кількість інфікованих на COVID-19 становить 20 осіб у восьми епідосередках. Невідкладно видано розпорядження керівника робіт з ліквідації НС обласного штабу «Про додаткові обмежувальні заходи про недопущення поширення COVID-19 на території с. Давидів».
Терміново проведено детальний аналіз епідситуації, забезпечено встановлення ймовірних осередків спалаху COVID-19 на території с. Давидів та відпрацьовано осіб, які контактували з хворими на коронавірус, у тому числі сусідів (на підставі опитування хворих), встановлено місця їх постійного перебування. Загальна к-ть контактних осіб близько 140.

Відповідно до доручень обласного та регіональних штабів передбачено:

1. Обмежити в’їзду/виїзду в c. Давидів приватного транспорту (в’їзд дозволяється лише громадянам, зареєстрованим в с. Давидів та тим, що проживають без реєстрації) шляхом встановлення карантинних мобільних блокпостів (планується повне перекриття блоками 4 доріг та створення 3 КПП) з 06:00 30.04.2020 до особливого розпорядження.
2. Забезпечити дезінфекцію місць загального користування у багатоквартирних будинках та громадських місцях.
3. Силами національної поліції проводити роз’яснювальну роботу та запровадити обмежувальні заходи, зокрема щодо пересування та перебування людей у громадських місцях на території с. Давидів з 16:00 29 квітня 2020 року до 06:00 04 травня 2020 року.
4. Функціонування COVID-патрулів з контролю за дотриманням карантинних вимог населенням с. Давидів на період введення обмежувальних заходів.
5. Соціальний супровід осіб, що знаходяться на самоізоляції та інших мало захищених верств населення, в тому числі одиноких осіб.
6. Забезпечення самоізоляції та контроль за особами, що контактували з хворими на COVID-19, у тому числі, шляхом встановлення електронного сервісу «Дій вдома».
7. Спільно з Обласною державною адміністрацією та Львівською міською радою буде забезпепечено проведення додаткових обстежень на COVID-19 осіб, які перебувають на самоізоляції або мають ознаки респіраторного захворювання.

Село Давидів

Вулиці «закриті» на в’їзд та виїзд:
1. Вулиця Сонячна
2.Вулиця С. Бандери
3.Вулиця С. Бандери (другий заїзд)
4.Вулиця Галицька (біля сільської ради)

Вулиці, де чергуватимуть поліцейські автопатрулі та бригада медиків і здійснюватимуть температурний контроль осіб в автомобілях:
1. Вулиця Галицька (біля АТБ)
2. Вулиця Львівська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь