Ситуація епідемічного вогнища у Давидівській ОТГ

Дата: 29.04.2020 22:56
Кількість переглядів: 519

За повідомленням в.о. головного державного санітарного лікаря Львівської області від 29.04.2020 виявлено епідеміологічне вогнище на території Давидівської ОТГ.  Загальна кількість інфікованих на COVID-19 становить 20 осіб у восьми епідосередках. Невідкладно видано розпорядження керівника робіт з ліквідації НС обласного штабу  «Про додаткові обмежувальні заходи про недопущення поширення COVID-19  на території с. Давидів».

Терміново проведено детальний аналіз епідситуації, забезпечено встановлення ймовірних осередків спалаху COVID-19 на території с. Давидів та відпрацьовано осіб, які контактували з хворими на коронавірус, у тому числі сусідів (на підставі опитування хворих), встановлено місця їх постійного перебування. Загальна к-ть контактних осіб близько 140.

Відповідно до доручень обласного та регіональних штабів передбачено:

  1. Обмежити в’їзд/виїзд в c. Давидів приватного транспорту (в’їзд дозволяється лише громадянам, зареєстрованим в с. Давидів) шляхом встановлення карантинних мобільних блокпостів (планується повне перекриття блоками 4 доріг та створення трьох КПП) з 06:00 30.04.2020 до особливого розпорядження.

2. Забезпечити дезінфекцію місць загального користування багатоквартирних будинках та громадських місцях.

3. Силами національної поліції проводити розяснювальну роботу та запровадити обмежувальні заходи, зокрема щодо пересування та перебування людей у громадських місцях на території с. Давидів з 16:00 29 квітня 2020 року до 06:00 04 травня 2020 року.

4. Функціонування COVID-патрулів з контролю за дотриманням карантинних вимог населенням с. Давидів на період введення обмежувальних заходів.

5. Соціальний супровід осіб, що знаходяться на самоізоляції та інших малозахищених верств населення, в тому числі одиноких осіб.

6. Забезпечення самоізоляції та контроль за особами, що контактували з хворими на COVID-19, у тому числі, шляхом встановлення електронного сервісу «Дій вдома».

7. Спільно з Обласною державною адміністрацією та Львівською міською радою буде забезпепечено проведення додаткових обстежень на COVID-19 осіб, які перебувають на самоізоляції або мають ознаки респіраторного захворювання.

Село Давидів

Вулиці «закриті» на в’їзд та виїзд:
1. Вулиця Сонячна
2.Вулиця С. Бандери
3.Вулиця С. Бандери (другий заїзд)
4.Вулиця Галицька (біля сільської ради)

Вулиці, де чергуватимуть поліцейські автопатрулі та бригада медиків і здійснюватимуть температурний контроль осіб в автомобілях:
1. Вулиця Галицька (біля АТБ)
2. Вулиця Львівська

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь