Пошук

Храмовий празник у селі Гончари!

Дата: 29.09.2019 19:22
Кількість переглядів: 611

У храмі, який зведений на честь мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії у с. Гончари Пустомитівського деканату Львівської єпархії УПЦ (ПЦУ), сьогодні лунала спільна молитва духовенства, парафіян та гостей.
На запрошення настоятеля храму прот. Олега Малетича молитовну участь у престольному святі взяли дев'ятнадцять священнослужителів із багатьох районів Львівщини та міста Львова. Під чудовий спів квінтету "Калуфонія" (керівник - протодиякон Тарас Грудовий) до неба підносились щирі молитви за спасіння людських душ, мир у всьому світі та Україні, дарування Богом благословення кожній людині, яка прямує дорогою земного життя.
"Віра, надія та любов є тими прекрасними чеснотами, які не тільки наповнюють наші серця й душі як подані нам Господом дари, але й надихають залишатись стійкими й незламними у боротьбі з життєвими труднощами", - зазначив у проповіді настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці м. Львова митр. прот. Андрій Сокальчук.
Після завершення Богослужіння митр. прот. Нестор Василина, який очолив Літургію, звернувся до присутніх з вітальними словами та побажав настоятелю й парафіянам єдності, миру й любові, а настоятель храму о. Олег висловив вдячність священникам за молитовну підтриму й парафіянам за щирі пожертви та працю, завдяки яким храм продовжує оновлювалися з кожним роком.
Святкування завершилось співом многоліття, чином освячення води на церковному подвір'ї та хресним ходом навколо храму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь