Пошук

НАКАЗ Військового комісара Пустомитівського районного військового комісаріату Львівської області

Дата: 15.03.2019 15:55
Кількість переглядів: 7514

 

До уваги юнаків віком 20-27 років, що проживають у Давидівській ОТГ!

Пустомитівський РВК повідомляє, що згідно Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» юнаки 20-27 років із сіл Давидівської ОТГ повинні прибути в Пустомитівський РВК  (м.Пустомити, вул.Грушевського, 36) для проходження медичної комісії  або подати довідки з місця навчання (особам, які навчаються).

 

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

Військового комісара

Пустомитівського районного військового комісаріату Львівської області

 

15.03.2019                                     м. Пустомити                                      № 16

 

 

Про призов громадян України на строкову військову службу весною 2019року

 На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 30.01.2019 року № 22/2019, та директиви Начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України від 03 січня 2019 року № Д-2 та директиви командувача війсь оперативного командування “ ЗАХІД” від 21.01.2019 року Д-1“Про організацію та проведення призову громадян України на строкову військову службу і звільнення в запас військовослужбовців , які вислужили встановлені строки строкової військової служби, у 2019 році“

НАКАЗУЮ:

  1. Явці на призовну дільницю  Пустомитівсько району підлягають усі громадяни 1992-2001 року народження. Призову на строкову військову службу підлягають громадяни яким у період чергового призову виповниться 20 років, а також громадяни, які народились у 1992-1999 роках, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не були призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.
  2. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Пустомити вул. Грушевського, 36  в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути в районний військовий комісаріат до 10 квітня 2019 року маючи при собі документи, які засвідчують особу.
  3. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Пустомитівського району зобов’язані негайно повернутись до місця постійного проживання та з’явитись у Пустомитівський районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.
  4. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.
  5. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, кооперативів та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

 

 

ТВО Військового комісара

Пустомитівського районного військового комісаріату

майор                                                                                               Я.О.ТЕРЕЩЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь