Пошук

Головний лікар // Успішний менеджер. Національна служба здоров'я України написала про головного лікаря абумлаторії с. Давидів

Дата: 12.03.2019 14:55
Кількість переглядів: 619

Ірина Білик-Гнатів прийшла працювати молодим терапевтом в Центр у 2006 році. Тоді ж очолила заклад.

Головна лікарка розуміла: успіх народжується в ефективному партнерстві. І доклала чимало зусиль на те, аби побудувати конструктивні відносини з місцевою владою. Саме завдяки допомозі місцевої влади вдалося:

- комп'ютеризувати всі робочі місця лікарів та підключити до електронної системи охорони здоров’я;
- придбати сучасне оснащення; 
- побудувати нову 3-поверхову амбулаторію;
- повністю відремонтувати ще одну амбулаторію та 4 ФАПи.

За субвенцією центр отримував близько 267 тисяч гривень на місяць. Вистачало лише на мінімальні зарплати, спирт, перев'язку та реактиви у лабораторію. Початок співпраці закладу з НСЗУ розширив можливості закладу. ЦПМСД Давидівської сільської ради став партнером НСЗУ під час третьої хвилі. Вже у лютому 2019 року тут від НСЗУ отримали за договором 402 264 грн за обслуговування 7317 пацієнтів.

У закладі працюють 8 лікарів та 9 медсестер. До укладення договору з НСЗУ зарплата лікарів Центру складала 6000-7500 грн. Тепер лікар, якого вибрали понад 1000 пацієнтів, отримує заробітну плату від 17000 до 20000 грн на місяць. Зарплата медсестри зросла з 4500-5500 грн до 10000 грн.

«Окрім подальшого зростання зарплат колективу, я мрію про розвиток можливостей нашого центру, - говорить молода головна лікарка, яка лише рік тому народила двійню, - наприклад, нам потрібні обстеження на рівень глікованого гемоглобіну, бо маємо велику кількість пацієнтів із діабетом. І ми хочемо надати їм весь необхідний сервіс та піклування. Я впевнена, що у нас це вийде - для цього сьогодні є всі можливості”.

?????????»?????° ?????? ???????? ???°?????????°?»?????° ???»???¶?±?° ?·??????????'?? ???????°??????.?????????»?????° ?????? ???????? ???°?????????°?»?????° ???»???¶?±?° ?·??????????'?? ???????°??????.?????????»?????° ?????? ???????? ???°?????????°?»?????° ???»???¶?±?° ?·??????????'?? ???????°??????.?????????»?????° ?????? ???????? ???°?????????°?»?????° ???»???¶?±?° ?·??????????'?? ???????°??????.?????????»?????° ?????? ???????? ???°?????????°?»?????° ???»???¶?±?° ?·??????????'?? ???????°??????.?????????»?????° ?????? ???????? ???°?????????°?»?????° ???»???¶?±?° ?·??????????'?? ???????°??????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь