Підпалювати залишки сухої рослинності ЗАБОРОНЕНО!!!

Дата: 07.03.2019 15:39
Кількість переглядів: 472

Давидівська сільська рада ОТГ уже вкотре нагадує мешканцям про неприпустимість здійснення підпалів залишків сухої рослинності, які тягнуть за собою, залежно від важкості завданих збитків довкіллю, адміністративну або ж кримінальну відповідальність.

Дякуємо за численні телефонні дзвінки від небайдужих мешканців про підпали. Однак просимо Вас не лише телефонувати, а й фіксувати сам факт вчинення правопорушення на фото чи відео, з метою встановлення осіб паліїв з подальшим притягненням їх до відповідальності.

У школах Давидівської ОТГ проводяться уроки на екологічну тематику, на яких здійснюється роз'яснення і залучається до співпраці учнівська молодь. Нещодавно такий урок відбувся у Винничківському НВК (фото додаються).
Також розповсюджуються інформативні матеріали щодо заборони спалювання сухої трави.

Ничже подано контакти спеціаліста з питань екології та охорони природних ресурсів Давидівської сільської ради ОТГ Григорія Гуля. Прохання телефонувати й надсилати матеріали на Viber чи електронну пошту.

?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь