Пошук

Забруднення території та грунтових вод поблизу птахофабрики

Дата: 01.02.2019 13:21
Кількість переглядів: 519

Давидівської сілька рада ОТГ відреагувала на допис у соціальній мережі про можливість забруднення території та грунтових вод в районі колишньої птахофабрики. Сьогодні в терміновому порядку було створено комісію Давидівської сільської ради ОТГ,яка виїхала на місце зливання відходів з приміщень колишньої птахофабрики для перевірки. В ході перевірки не виявлено специфічного запаху, який є при хімічному забрудненні, візуальне забруднення прилеглої території також відсутнє. Комісією складений акт обстеження, який буде надіслано у відповідні інстанції. 
Додатково повідомляємо, що 1 лютого 2019 р. о 12.30 год. здійснено обстеження спеціалістами відділу інструментального та лабораторного контролю Державної екологічної інспекції у Львівській області та відібрано проби грунту та води для подальшого аналізу. Дане питання буде розглянуто на найближчому засіданні екологічної комісії Давидівської сільської ради ОТГ, про яке буде повідомлено усіх зацікавлених.

?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь