Пошук

Сьогодні відбулася 37 позачергова сесія VII демократичного скликання Давидівської сільської ради ОТГ.

Дата: 31.01.2019 20:00
Кількість переглядів: 606

Розглядалися питання про присвоєння назви вулиці у с. Виннички, про затвердження ПКД по об'єкту: Будівництво водопровідних мереж у с. Пасіки-Зубрицькі (південної частини за кільцевою дорогою - водопровід по вул. Пасічній і Л. Українки) та інші.

Перед розглядом проектів рішень відбулась зустріч із представником перевізника громадського транспорту щодо питань підвищення вартості проїзду на маршрутах Львів-Чишки, Львів-Дмитровичі, Львів-Пасіки-Зубрицькі, Львів-Кротошин. У ході розмови у депутатів виборчих округів виникли ряд питань стосовно порушень графіків руху маршруток, комфорту мешканців, збільшення розмірів транспортних засобів, що здійснюють перевезення, а також про правомірність підвищення вартості проїзду та інше. Було вирішено, на звіти старост старостинських округів Давидівської ОТГ запросити представників перевізника, що обслуговує дану територію, аби спільно із громадою вирішити всі проблемні питання та отримати вичерпні відповіді стосовно перевезень жителів у маршрутному автотранспорті.

?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь