Пошук

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРАЦІ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ застерігає

Дата: 05.11.2018 15:00
Кількість переглядів: 717

На виконання розпорядження Уряду щодо детінізації відносин у сфері зайнятості населення сектор взаємодії зі ЗМІ, міжнародних зв'язків та з питань Євроінтеграції ГУ Держпраці у Львівській області ІНФОРМУЄ

У  жовтні за використання незадекларованої праці винесено постанов на суму понад 11 млн.грн

У жовтні ГУ Держпраці у Львівській області за використання незадекларованої праці 101 особи винесено постанов про застосування фінансових санкцій на суму 11 млн.280 тис. грн.

Загалом з початку року на підставі абзацу 2 частини 2 статті 265 КЗпП України оштрафовано 62 суб’єкти господарювання на загальну суму 28 млн грн.

ГУ Держпраці у Львівській області наголошує, що працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника чи уповноваженого ним органу та повідомлення територіального органу ДФС.

Роботодавцю загрожує штрафна санкція, якщо мають місце: фактичний допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору; підміна трудових відносин цивільними; оформлення працівника на неповний робочий час у разу фактичного виконання роботи повний робочий час, установлений на підприємстві; виплата заробітної плати (винагороди) без нарахування та сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та податків.

? ?µ?·???»?????°?? ???????????? ?·???±???°?¶?µ???? ?·?° ?·?°?????????? "?????°???°"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь