Участь у конференції GEO - UA 2018

Дата: 20.09.2018 16:45
Кількість переглядів: 600

19 вересня 2018 року, у Києві, начальник відділу земельних ресурсів Давидівської сільської ОТГ Собенко Зіновій взяв участь у конференції GEO - UA 2018.В межах форуму, що був присвячений інноваціям, як підтримці розвитку для державного, сільськогосподарського секторів і інших галузей, присутнім було доведено до відома інформацію про досвід Європейського Союзу щодо використання супутникових даних для реалізації політики моніторингу та інвентаризації земель, наявності сільськогосподарських підприємств і їх врожаїв, а також ГІС даних щодо декларування с/г підприємствами площ використання с/г земель, перевірки і аналізу їх достовірності.
На форумі також було представлено попередні результати, розроблені за допомоги супутникових даних, карти класифікації Львівської області, як пілотної області - учасниці програми Світового банку в частині моніторингу землекористування, лісів, водних ресурсів, а також обговорено та надано пропозиції покращення отриманого продукту. 
Окрім цього, учасники форуму мали змогу тісно познайомитись з діяльністю компанії EOS, як компанії, що працює над картою класифікації Львівщини через аналіз супутникових зображень. Присутні також отримали цінну інформацію про важливість створення геопорталу агромоніторингу, як інструменту супутникового моніторингу в сфері продовольчої безпеки, а також мали можливість вивчити аспекти використання інноваційних супутникових технологій для смарт - рішень в агроіндустрії та прозорості землекористування.

?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.

?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.

?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.?????????»?????° ?????? ???°?????????????????° ?????»?????????° ???°???° ???±'???????°?????? ???µ?????????????°?»???????? ?????????°????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь